Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: LO & PRO medlemserbjudande 20%

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

LO & PRO medlemserbjudande 20%

 

Erbjudande: 20% rabatt på logi för alla LO och PRO:s anslutna medlemmar.

 

Skriv in er rabattkod i "jag har en kod" fältet till vänster för att få ta del av detta erbjudande och ser ert reducerade pris. Koden hittar du via "mina sidor" på LO eller PRO mervärdes hemsida. 

 

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 3 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp bland fluffiga lakan i ett av våra hotellrum, njut av vår omtalade goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar, ligger bara runt husknuten.

 

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool och hotellgym. I samma avdelning finns även bastu, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

 

I priset ingår:
Vald logi, frukost, gratis wifi, parkering, samt tillgång till vår nyrenoverade pool med bastu och vårt nya hotellgym. Gångstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad.

 

Villkor och bokning:

  • Erbjudandet gäller alla dagar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ENDAST för privat bruk.
  • Visa medlemskort vid incheckning.
  • Skriv in er rabattkod i "jag har en kod" fältet till vänster för att få ta del av detta erbjudande och ser ert reducerade pris. Koden hittar du via "mina sidor" på LO eller PRO mervärdes hemsida.

 

Längd på paketet: 1 - 5 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Medlefors frukost
  Relaxavdelning

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för LO & PRO medlemserbjudande 20%. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod